Business serie

  • Online- UPS, VFI (onafhankelijk van spanning en frequentie)
  • Uitgangsbereik: 10KVA tot 4 MVA
  • Batterijopslag: 15 KWH tot > 1 MWH
  • Piekbelasting eliminatie inbegrepen
  • Remote diagnose en Remote Monitoring inbegrepen

ONZE KRACHTIGE OPLOSSING

ONONDERBROKEN STROOMOPSLAGSYSTEEM

ECOLOGISCHE DUURZAAMHEID

In combinatie met zonnepanelen wordt elke kWh geproduceerd uit de zonne-installatie volledig gebruikt (100%) om de aangesloten belasting en batterij-installatie van stroom te voorzien. Niets van deze groene energieproductie wordt in het lokale net geïnjecteerd. Dit is de enige mogelijkheid om de energieproductie afkomstig van fossiele of nucleaire energiecentrales te verminderen. Dus vermindering van de CO2-uitstoot

DECENTRALIZED GRID COMMUNITY

Elke batterX®-installatie is een stap in een groenere toekomst. In combinatie met Solar / Wind of een andere groene energieleverancier kunnen we de groene energieproductie opslaan bij een eventuele overproductie en deze groene energieopslag gebruiken bij een eventuele onderproductie. Alle elektrische leidingen bestaan. Het is niet nodig om nieuwe regels te maken.

PRIJSPOLITIEK

Eigen energie produceren betekent een hoge onafhankelijkheid creëren tegen prijsverhogingen. De komende intelligente elektrische teller werkt met veel verschillende energieprijzen per kWh. Met de batterX® kunnen we de prijzen analyseren en de beste prijs kiezen voor de periode dat we elektrische energie moeten kopen.

UPS / BATTERIJEN

De batterX® UPS-technologie biedt het beste en hoogst mogelijke beschermingsniveau om elektrische problemen te voorkomen. De aangesloten batterijen bieden een back-up beschermingstijd van vele uren tot meerdere dagen bij stroomuitval.

TERUGKEER VAN INVESTERINGEN

Afhankelijk van verschillende parameters (zonne-installatie, type batterijen, prijs per kWh, UPS-vermogen, land van installatie, energieprofiel), biedt de batterX® een mogelijke ROI tussen 2-10 jaar.

TOEKOMSTBESTENDIG

Door de open source technologie kunnen we de batterX® altijd updaten om het product beter en efficiënter te maken. De batterX® kan communiceren met elke andere leverancier die oplossingen voor open protocollen aanbiedt.

ELEKTRO MOBILITEIT

Meer elektrische auto's betekent meer vraag naar energie. Het eigenlijke elektriciteitsnet is deels niet aangepast aan deze nieuwe energievraag. De batterX® heeft het unieke voordeel dat het een enorm energieverzoek produceert door een mix van verschillende energie met PV + batterijen + Grid. Dit kan worden beheerd via de open source-controller van de batterX® (eenvoudige internetverbinding).

Business serie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x